Grootzakelijk

Je komt net terug van het MT-overleg. De cijfers van het ziekteverzuim liegen er niet om. Het neemt toe en je vraagt je af hoe het kan. Medewerkers hebben de mogelijkheid om zich zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen door trainingen of workshops. Sinds een jaar werken jullie volgens de Agile-methode. Andere methodieken als kleurenprofielen zijn ook al eens geprobeerd. Wat hebben mensen nog meer nodig om zich niet langdurig ziek te melden?

Over twee weken is het volgende MT-overleg en wordt van je verwacht dat je met een oplossing komt. In een rapport heb je gelezen dat bevlogenheid en autonomie belangrijk zijn voor medewerkers. Welk bureau, welk bedrijf, welk persoon kan je hierbij helpen? Je Googelt en komt bij het IdentiteitsBedrijf.

Via de QuickScan kom je erachter dat de onbenutte potentie zit in de koers en bewuste leidinggevenden. Logisch dat zich dat uit bij de medewerkers. Je wilt geen aannames doen en maakt een afspraak met hIB voor een persoonlijke kennismaking om de QuickScan samen verder in te vullen.

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!