Hoe blijf je in beweging?

Wegens succes op herhaling: onze training voor startende ondernemers.

In 2018 hebben Priscilla en ik een groep ondernemers ondersteund, geïnspireerd en geënthousiasmeerd in hun proces. Dat liep uiteen van startende ondernemer tot al even bezig. Van Coach tot aan schrijver. Ondernemers die een lange tijd in het buitenland hebben gewoon of vanuit het buitenland naar Nederland zijn verhuisd. Enorm veel inspirerende verhalen.

In beweging blijven

Ondernemen is doen, is dynamisch, in actie en dus belangrijk om in beweging te blijven. Ook ik ervaar dat dagelijks in de praktijk: Hoe blijf ik in beweging? Hoe blijven Priscilla en ik in beweging met bijvoorbeeld onze training. Onze ervaringen met de eerste training hebben we samen met de feedback van onze deelnemers gebruikt om de training verder te finetunen.

De unieke ondernemer

En dat heeft een prachtig programma opgeleverd, waar we erg trots op zijn. Tenslotte, er zijn heel veel verschillende ondernemers en iedere ondernemer is uniek. Dat is jouw kracht!

SAFE ondernemen

Dat vind je terug in de training Slim, Authentiek, met Focus en Energie (SAFE) ondernemen. Een meerdaags programma waarin focus centraal staat. Netwerken; je netwerk vergroten, je interesseren en investeren in jouw klanten. En dit alles met energie, want dat is wat jij uitstraalt, wat jou uniek maakt. Opgeteld maakt dit je een slimme ondernemer.

Wie wil dat nu niet? Tenslotte, als je gaat ondernemen dan wil je hier succesvol in zijn, toch? Heb jij moeite met het vinden van Focus? Ben je zoekende naar jouw doelgroep? Of wil je meer samen leren en optrekken

Meld je dan nu aan voor de training SAFE ondernemen. Een investering die je ook weer terug verdient! Ik zeg: kom in beweging, doen!

Data

Trainingsdag: 14 maart, 09.30 – 16.30 uur.

Terugkomochtend: 11 april 09.30 – 12.30 uur.

Updatesessie: 13 juni 09.00 – 11.00 uur.

Investering

€ 396,- per persoon, exclusief btw. Maar inclusief overige kosten.

Liefs,

Linda