Hoeveel procent van jouw taken gaan jou zonder moeite af?

Het kantoorleven kan soms aanvoelen als een sleur. Er vindt weinig verandering plaats en alle verandering gaat vaak gepaard met moeite en verzet. Vooral als je al een langere periode bij een organisatie werkt kunnen veel van je taken een gewoonte zijn geworden. Je voert ze uit zonder erbij na te denken, en de dagen van de week tel je af tot het weer vrijdag is.

Vraag je nu eens af: waarom gaan die taken me zonder moeite af? Is het omdat ik er daadwerkelijk goed in ben en het leuk vindt? Of is het omdat het een gewoonte is geworden, en past het eigenlijk niet echt bij me? In dat geval is het misschien eens de moeite waard om na te gaan waar jouw persoonlijke kwaliteiten liggen. Zo kun je kijken welke taken jou misschien net zo goed af zouden gaan, maar waar je wel gelukkig van wordt.

Via onze hIB.App kom je er via een simpele vragenlijst achter wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn. Neem gerust contact met ons op om er meer over te leren! Je kunt ons bereiken op vraag@identiteitsbedrijf.nl