Mariska Rood

Mariska heeft via BNI een traject ontvangen van hIB. Samen met Priscilla heeft zij de QuickScan ingevuld en gekeken naar onbenutte potentie, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Lees hieronder hoe Mariska dit ervaren heeft!

Benieuwd wat hIB voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze diensten pagina of neem direct contact op!

Waarom ben je gaan samenwerken met hIB?

Mijn partner heeft via BNI, een netwerkbijeenkomst, een kadoosje ontvangen van hIB. Hierbij zat de boodschap ‘geef dit aan iemand die het goed kan gebruiken’. In mijn rol als wijkmanager ben ik groeiende en de QuickScan en de bijbehorende coachingsessies hebben mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten. Zodoende ben ik in contact gekomen met Priscilla.

Wat heeft hIB voor je gedaan?

Het hele traject heeft mij vooral inzicht gegeven. Waar de organisatie waar ik voor werk, staat. Maar ook wat de onbenutte potentie is. Wat mij energie geeft, wat mijn kwaliteiten zijn, maar ook de verbeterpunten. En met die bewustwording kan ik persoonlijk met mijn collega’s bouwen aan onze samenwerking.

Wat waren de ontwikkelpunten bij jullie op de werkvloer?

De QuickScan heb ik besproken met het MT en daarin was zichtbaar dat het imago van het bedrijf (cultuur) aandacht vereist. Dit komt door een eerdere fusie die voor een groep medewerkers niet prettig is verlopen. Dat is nu nog steeds merkbaar op de werkvloer. Onlangs, in april 2020, heeft er een nieuwe overname plaatsgevonden. Dit hebben we op een andere manier aangepakt en de medewerkers vanaf dag een meegenomen. We merken nu al dat dit zijn vruchten afwerpt.

Mijn persoonlijke ontwikkelpunt is profileren. Dat ik mij op een bepaalde manier neerzet en laat horen. Laten zien wie ik ben tijdens vergaderingen.

Welke rol heeft hIB gespeeld in dit verbeterproces?

Samen hebben Priscila en ik gekeken hoe ik dit kan aanpakken. Vaak vliegen tijdens overleggen de ideeën en meningen over en weer. Zelf heb ik de tijd nodig om alle informatie te verwerken voordat ik met mijn mening naar buiten kom. Dan is het vaak een onsamenhangend verhaal. Wat mij weer onzeker maakt. Wat ik nu doe is dat ik er alsnog op terug kom naderhand. En in een kleine groep lukt het mij wel om mijn mening te geven. Dit ontwikkelpunt heeft tijd nodig en met kleine stapjes wil ik hier beter in worden. Ik zoek nu naar het juiste moment om mijn bijdrage te leveren.

Wat is de ervaring met hIB?

Priscilla is goed in wat zij doet. Ze weet de juiste vragen te stellen en je voelt je snel op je gemak bij haar.

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!