Marktverkenner (vervuld)

Je begint deze week in het Zakenstation in Heerhugowaard. Met het bevlogen team neem je je weekend door en bespreek je de doelstellingen van komende week. Je bereidt je voor op de gesprekken die je vorige week al hebt ingepland. Na de lunch in de gezamenlijke restauratie stap je in je blauwe hIB-auto. Van de drie gesprekken die je vanmiddag hebt gepland, wil een klant een offerte ontvangen voor een partnerschap met hIB. Leuk om morgen te gaan uitwerken!

Dit is hoe wij hIB eind dit jaar willen zien.

Wie zoeken wij?

Als marktverkenner (en salesgenerator) ga je voor ons nieuwe klanten zoeken. Jij zoekt niet alleen, jij vindt ook. Jij kan als geen ander de kansen en problemen in de markt signaleren en vertalen naar de kwaliteiten van hIB. Daarnaast weet je het enthousiasme van het team te verbinden aan de behoefte van de klant. Voor het vinden zet jij alle kanalen in, waarvan jij denkt dat die nodig zijn. Het kan zowel traditionele media zijn als nieuwe media zijn. Online Tools draai jij je hand niet voor om.

Belangrijker nog; nieuwe dingen maak jij snel eigen. Dat komt doordat je snel schakelt. Als Markverkenner ben jij op de hoogte van alle ontwikkelingen van de onderneming en ben je een nadrukkelijk aanspreekpunt tijdens onze events. Dat betekent: commercieel, klantgericht, zowel actief als reactief, analytisch vermogen.

Wat ga je doen?

 • Je zoekt actief naar nieuwe klanten en gebruikt daarbij alle kanalen die nodig zijn.

 • Je benadert zelfstandig voldoende nieuwe bedrijven en organisaties, voert de onderhandelingen en sluit zelfstandig de contracten;

 • Je onderzoekt de behoeften bij bedrijven en organisaties

 • Je zorgt stelselmatig voor een unieke positionering van hIB in de markt;
 • Je geeft verdere vorm en uitvoeren aan het marketing- en communicatieplan van hIB;

 • Je wordt beheerder van het CRM- systeem van hIB en de innovatie daarvan bij de verdere groei van de onderneming.

Arbeidsvoorwaarden

 • Interessante uitdaging om hIB commercieel succesvol te laten zijn;

 • Marktconform salaris met winstdeling;
 • Optie tot mede-eigenaarschap door regeling;
 • Benodigde faciliteiten van hIB en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Persoonlijke groei.

het IdentiteitsBedrijf

Het Identiteitsbedrijf (hIB) is een partner voor ondernemers. Samen werken wij toe naar nieuwe businessmodellen en aan organisatievraagstukken, waarbij de medewerker altijd centraal staat binnen de bedrijfsdoelstellingen. Het is namelijk niet het bedrijf dat groeit of winst maakt, maar de mensen die er werken. Medewerkers maken je bedrijf of team.

Wij staan voor een gewoon-doen-mentaliteit. Dit betekent dat je gewoon doet. Bij ons mag je de dingen doen die je nog nooit hebt gedaan. Je mag out-of-the-box denken en daarbij fouten maken. Hier zal jij door groeien en wij dus ook. Maar bij ons doe je ook gewoon. We zijn lekker onszelf waarbij een professionele werkwijze en een informele werksfeer naadloos in elkaar overgaan. Onze structuur en organisatie is gebaseerd op autonomie. Jij bepaalt wat en wanneer je iets doet en waar de verantwoordelijkheid van het team ligt. Hierbij hanteren wij de kernwaarden: verantwoordelijkheid, vertrouwen, voldoening, vieren, verbinding, visie en veiligheid.

Solliciteer nu

In 2019 willen wij groter worden en meer impact hebben op onze markt. Dit kunnen wij niet alleen. Wil jij binnen deze rol groeien en pas jij bij onze identiteit? Reageer op jouw manier, dat mag een cv zijn, bellen, wees creatief en eigen.

E: priscilla@identiteitsbedrijf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!