Vacature bij hIB

Online Marketing & Sales professional (vervuld)

Je begint de week thuis of in het Zakenstation in Heerhugowaard. Samen met het hIB.Team neem je je weekend door (plezier) en bespreek je de acties van komende week (focus). Je neemt de analytics door van de website, de socials en de hIB.App. Je ziet een groei in traffic sinds je bent begonnen, tof! Het artikel in Binnenlands Bestuur werpt z’n vruchten af. Toch zie je ruimte voor verbetering en zet je de analyse op de agenda in OneNote. Je ziet ook een brainstorm staan voor een nieuwe campagne. Op basis van je expertise vind je dat Priscilla te snel gaat en brengt dat in (bewust). Je bijdrage wordt gewaardeerd en samen maken jullie afspraken wat wel passend is. Sam maakt de visual, Galoeh schrijft een whitepaper. Dat moet wel voor vrijdag, want dan hebben we het koersoverleg samen met Wouter. Benieuwd wat hij hiervan vindt en waarop hij kan aanvullen. Je bent helemaal de tijd vergeten, tijd om te sporten.

Dit is hoe wij samenwerken bij hIB.

Wie zoeken wij?

Een online marketing en sales specialist die zichzelf graag ontwikkelt. Je gaat voor ons werken aan het (online) imago van hIB.  Jij kijkt van buiten naar binnen, zonder de identiteit van hIB uit het oog te verliezen. Online weet je alle ins en outs van de verschillende kanalen. Je draait je hand niet om voor een telefoongesprek, een lunchafspraak  en stapt bij netwerkevents makkelijk op mensen af. Altijd vanuit de visie, missie en kernwaarden van hIB. Niet alleen omdat je dat vanuit de theorie kent. Je voelt je ook verbonden aan het hogere doel van hIB.

Wij vinden het naast je ervaring belangrijk dat je leergierig en enthousiast bent. We willen niet de allerbeste qua ervaring, wel iemand die graag de allerbeste wilt worden op het gebied van online marketing & sales. Ben je commercieel, klantgericht, zowel actief als reactief, analytisch, schriftelijk communicatief snel en vaardig?

Wat ga je doen?

  • Je maakt zelfstandig online campagnes voor de hIB.App en het hIB.Dashboard;

  • Je analyseert de resultaten van de campagnes, je adviseert over de verbeterpunten en past deze toe;

  • Je zoekt actief naar gebruikers/klanten en gebruikt daarbij alle kanalen die nodig zijn;

  • Je brengt nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en kennis in bij hIB;

  • Je ontwikkelt op persoonlijk vlak.

Arbeidsvoorwaarden

  • Interessante uitdaging om hIB commercieel succesvol te laten zijn;

  • Marktconform salaris met winstdeling;
  • Benodigde faciliteiten van hIB en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Persoonlijke groei;

  • Flexibele werktijden.

het IdentiteitsBedrijf

Het Identiteitsbedrijf (hIB) is een partner voor leidinggevenden. Samen werken wij aan organisatievraagstukken, waarbij de medewerker altijd centraal staat binnen de organisatiedoelstellingen. Het is namelijk niet de organisatie die groeit of resultaten boekt, maar de mensen die er werken. Teamleden maken je bedrijf of team.

Wij staan voor een gewoon-doen-mentaliteit. Dit betekent dat je gewoon doet. Bij ons mag je de dingen doen die je nog nooit hebt gedaan. Je mag out-of-the-box denken en daarbij fouten maken. Hierdoor groei je en wij dus ook. Maar bij ons doe je ook gewoon. We zijn lekker onszelf waarbij een professionele werkwijze en een informele werksfeer naadloos in elkaar overgaan. Onze structuur en organisatie is gebaseerd op autonomie. Jij bepaalt wat en wanneer je iets doet en waar de verantwoordelijkheid van het team ligt. Hierbij hanteren wij de kernwaarden: plezier, focus en bewust.

Solliciteer nu

hIB wil groeien en meer impact hebben op onze markt. Dit kunnen wij niet alleen. Wil jij binnen deze rol groeien en pas jij bij onze identiteit? Reageer op jouw manier, dat mag een cv zijn, bellen, wees creatief en eigen.

E: priscilla@identiteitsbedrijf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!