Stagiair(e) Content Creation (vervuld)

Met de trein kom je aan in Heerhugowaard. Na een korte wandeling ben je op je werkplek waar je verder werkt aan je het verbeteren van de website. Je bent wederom je zelf bedachte YouTube concept aan het uitwerken. Samen werken we aan nieuwe werkwijzen en komen jouw frisse ideeën werkelijk tot leven. Morgen ga je weer een nieuw onderdeel uitwerken.

Kom je bij ons stagelopen?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die samen met ons nieuwe media wilt opzetten en verstand heeft van websites en andere applicaties. Wij van hIB willen meer impact maken en een groter publiek bereiken. Samen helpen wij het bedrijfsleven met bevlogen medewerkers. Jij wordt daar een onderdeel van. Daarnaast zijn wij bezig met het ontwikkelen van een app en jij mag in dat proces ondersteunen. Niet alleen in het technische gedeelte, maar ook in alles daaromheen.

Wij zijn een klein team en daarom heb je veel verantwoordelijkheden. Je mag veel doen, dat betekent aan verschillende projecten deelnemen en je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen.

Competenties waar je aan kunt werken: creativiteit, multimedia, ontwikkeling, commercieel bewustzijn, analytisch vermogen, adviseren, plannen en organiseren

Amber (Stagiaire Marketing & Communicatie): ‘Bij hIB geven ze je veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor ik lekker creatief bezig kan zijn. Daarnaast willen ze echt dat jij je ontwikkelt en ontdekt wat je leuk vindt en waar je goed in bent.’

Wat ga je doen?

 • Website onderhouden en verbeteren;

 • Nieuwe media ontdekken en dit opzetten. Denk hierbij aan video’s op YouTube en het bedenken en maken van video’s;

 • Meedenken en meewerken aan de app;

 • Je onderzoekt de behoeftes van bedrijven en organisaties;

 • Ondersteuning in marketing & communicatie;

 • Events organiseren

Vaardigheden

 • Adobe CC;

 • Kennis van code en de technische kant van apps;

 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid;

 • Gewoon-doen mentaliteit;

 • Zelfstandig

Arbeidsvoorwaarden

 • Gebruikelijke stagevergoeding;

 • Een plek waar jij je kunt ontwikkelen;

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

het IdentiteitsBedrijf

Het Identiteitsbedrijf (hIB) is een partner voor ondernemers. Samen werken wij toe naar nieuwe businessmodellen en aan organisatievraagstukken, waarbij de medewerker altijd centraal staat binnen de bedrijfsdoelstellingen. Het is namelijk niet het bedrijf dat groeit of winst maakt, maar de mensen die er werken. Medewerkers maken je bedrijf of team.

Wij staan voor een gewoon-doen-mentaliteit. Dit betekent dat je gewoon doet. Bij ons mag je de dingen doen die je nog nooit gedaan hebt. Je mag out-of-the-box denken en daarbij fouten maken. Hier zal jij door groeien en wij dus ook. Maar bij ons doe je ook gewoon. We zijn lekker onszelf waarbij een professionele werkwijze en een informele werksfeer naadloos in elkaar overgaan. Onze structuur en organisatie is gebaseerd op autonomie. Jij bepaalt wat en wanneer je iets doet en waar de verantwoordelijkheid van het team ligt. Hierbij hanteren wij de kernwaarden: verantwoordelijkheid, vertrouwen, voldoening, vieren, verbinding, visie en veiligheid.

Solliciteer nu

In 2020 willen wij groter worden en meer impact bieden aan onze markt. Dit kunnen wij niet alleen. Wil jij tijdens jouw stage aan een aantal genoemde competenties werken en pas jij bij onze identiteit? Reageer dan op jouw manier, dat mag een cv zijn, bellen, wees creatief en eigen.

E: priscilla@identiteitsbedrijf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!