Stagiair Marketing & Communicatie (vervuld)

De stageplaats is vervuld tot februari 2020.

Met de trein kom je aan in Heerhugowaard. Na een korte wandeling ben je op je werkplek waar je verder werkt aan het marketing- en communicatieplan. Je bent wederom aan het pionieren en verkennen in bestaande gewoontes. Samen werken we aan nieuwe werkwijzen en komen jouw frisse ideeën werkelijk tot leven. Morgen ga je weer een nieuw onderdeel uitwerken.

Kom je bij ons stagelopen?

Je leert bij ons alles over (online) marketing en communicatie. En hopelijk, leren wij van jou over de nieuwste trends. Jij gaat onze Marktverkenner en Salesgenerator ondersteunen bij het vinden van nieuwe klanten en het positioneren van hIB. Kortom: Jij gaat ons helpen om onze impact te vergroten, zodat we nog meer bedrijven kunnen begeleiden en samen toewerken aan een fijner bedrijfsleven.

De competenties waar jij aan kunt werken zijn: o.a. creativiteit, analytisch vermogen, adviseren, plannen en organiseren, multimedia, commercieel bewustzijn.

Wat ga je doen?

  • Je gaat helpen bij het opstellen en uitvoeren van ons marketing- en communicatieplan;
  • Jij ondersteunt bij het zoeken naar nieuwe klanten en gebruikt daarbij alle kanalen die nodig zijn;
  • Je draagt bij aan een unieke positionering van hIB in de markt.

  • Je mag zeker out-of-the box gaan denken, gaan pionieren pionieren en nieuwe kanalen opentrekken die wij nog niet kennen of gebruiken;

  • Je helpt bij het organiseren van onze events;

  • Your Content Goes Here
  • Je mag namens hIB in (sociale) media publiceren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Gebruikelijke stagevergoeding;
  • Gedegen begeleiding voor ontwikkeling;

  • Persoonlijke groei.

het IdentiteitsBedrijf

Het Identiteitsbedrijf (hIB) is een partner voor ondernemers. Samen werken wij toe naar nieuwe businessmodellen en aan organisatievraagstukken, waarbij de medewerker altijd centraal staat binnen de bedrijfsdoelstellingen. Het is namelijk niet het bedrijf dat groeit of winst maakt, maar de mensen die er werken. Medewerkers maken je bedrijf of team.

Wij staan voor een gewoon-doen-mentaliteit. Dit betekent dat je gewoon doet. Bij ons mag je de dingen doen die je nog nooit gedaan hebt. Je mag out-of-the-box denken en daarbij fouten maken. Hier zal jij door groeien en wij dus ook. Maar bij ons doe je ook gewoon. We zijn lekker onszelf waarbij een professionele werkwijze en een informele werksfeer naadloos in elkaar overgaan. Onze structuur en organisatie is gebaseerd op autonomie. Jij bepaalt wat en wanneer je iets doet en waar de verantwoordelijkheid van het team ligt. Hierbij hanteren wij de kernwaarden: verantwoordelijkheid, vertrouwen, voldoening, vieren, verbinding, visie en veiligheid.

Solliciteer nu

In 2019 willen wij groter worden en meer impact bieden aan onze markt. Dit kunnen wij niet alleen. Wil jij tijdens jouw stage aan een aantal genoemde competenties werken en pas jij bij onze identiteit? Reageer dan op jouw manier, dat mag een cv zijn, bellen, wees creatief en eigen.

E: priscilla@identiteitsbedrijf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!