Gevestigde bedrijven en overheden

Hoe je als groeiende of veranderende organisatie betrokken blijft

Bedrijfsexpansie of organisatieverandering gaat gepaard met een verandering in de bedrijfscultuur. Zo’n ontwikkeling leidt tot uitdagingen in productiviteit en interne processen, maar ook tot persoonlijke uitdagingen. Je wilt de vernieuwing borgen, zodat deze uiteindelijk verankerd ligt in het DNA van de organisatie. Maar de bedrijfscultuur verander je niet in één dag. Hoe zorg je ervoor dat dit proces soepel verloopt? En dat de nieuwe regels in dienst blijven staan van het team, en niet andersom?

hIB voor gevestigde bedrijven en overheden 

Bij elke organisatieverandering is het van belang om medewerkers te ondersteunen in nieuwe werkprocessen en persoonlijke behoeftes. Met hIB helpen wij om de organisatie en medewerkers weer dichter tot elkaar te brengen. We verbinden mensen, verbeteren de interne communicatie en richten ons op persoonlijke ontwikkeling. Misschien moet je een beetje uit je comfortzone stappen. Maar dat is het uiteindelijk waard, want zo zorgen we ervoor dat de organisatieverandering zorgt voor verbinding en een gedeelde identiteit. Bovendien helpen we om iedereen betrokken, gemotiveerd en toegewijd te houden. En wat is het resultaat? Een hogere arbeidsproductiviteit! 

Maak een afspraak met ons om samen even alles door te spreken. Om het meeste uit dit gesprek te halen kun je het beste eerst onze Quickscan zelf invullen. 

Onze werkwijze

We starten met een QuickScan 
Ontdek of je potentie onbenut laat en op welk vlak dat is. Je kunt de QuickScan hier downloaden en zelf invullen. Of je vult deze samen met ons in tijdens een persoonlijke kennismaking!

Samen vullen we de Blauwdruk verder in. Wij leggen de vinger op de gevoelige plek en stellen vragen die je misschien niet altijd fijn vindt om te beantwoorden. Maar juist dat helpt je verder.

Wij houden altijd een sessie met de ondernemer of leidinggevende. Afhankelijk van de grootte van je organisatie houden we ook een sessie met een medewerker. De Blauwdruk is tijdens het gesprek de leidraad.

We houden een teamsessie waarbij we de verbindende factor van samenwerken heel praktisch maken. Je leert elkaar beter begrijpen. De Blauwdruk concretiseren wij op basis van de bevindingen en ontwikkeling.

Na deze verkenning kunnen wij je helpen om je doelen binnen je organisatie te realiseren en ook daadwerkelijk te verankeren, zodat jullie bewust blijven werken aan jullie doelen.

Onze beloftes

Wij zorgen ervoor dat je koers houdt

Koers houden is niet makkelijk. De waan van de dag zorgt steeds voor nieuwe prioriteiten. Taken die je afleiden van je koers en de hoofdlijn van je onderneming. Dit zorgt niet alleen voor afleiding bij jezelf, vaak ook verwarring bij je team. Wij zijn je stok achter de deur en zorgen zo samen voor verandering

Wij zorgen voor soepele organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling is spannend, ook al is deze verandering tegenwoordig heel gebruikelijk. Dit vraagt om het creëren van bewustwording zodat het duidelijk is waar jij het bedrijf heen zien gaan.

Wij zorgen voor heldere strategie

Het is een utopie om altijd precies te weten wat de volgende stap moet zijn. Wat je wel kunt doen is een gestructureerde strategie toepassen dit dit process verduidelijkt en versimpeld. Zo maak je verandering niet spannend, maar juist opwindend!

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!