Startup en klein bedrijf

Hoe je als start up of klein bedrijf het verschil kunt gaan maken

Als start up bedrijf of klein bedrijf heb je te maken met complexe bedrijfsprocessen. Hoe waarborg je de kernwaarden van het bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat dit tot uiting komt in de dienstverlening aan klanten? Hoe zorg je voor goede interne communicatie 

hIB voor startups en kleinere bedrijven 

Jij bent het weekend doorgegaan met werken, want eind deze week staat een deadline op de planning. Maandag kom je op kantoor en de collega die jou helpt bij het belangrijke project heeft zich ziek gemeld. Eenmaal op kantoor vraagt een andere collega vrij voor einde deze week en weer een ander moet naar de tandarts. Je denkt aan de deadline. Hoe ga je die halen? Je snapt nu wat andere ondernemers bedoelen met de uitdrukking “Ik wens je veel personeel toe”. 

Wij willen voorkomen dat de kernwaarden op de achtergrond vallen of dat collega’s niet goed van elkaar op de hoogte zijn, wat negatieve gevolgen heeft voor projecten en deadlines. Daarom helpt hIB een start up of klein bedrijf om de interne communicatie en identiteit van het bedrijf weer op een rijtje te krijgen. Wij werken bijvoorbeeld aan persoonlijke ontwikkeling en arbeidsproductiviteit. Zo kunnen collega’s weer op elkaar vertrouwen en wordt er maximale waarde geleverd aan klanten vanuit de kernwaarden van het bedrijf. 

Onze werkwijze

We starten met een QuickScan 
Ontdek of je potentie onbenut laat en op welk vlak dat is. Je kunt de QuickScan hier downloaden en zelf invullen. Of je vult deze samen met ons in tijdens een persoonlijke kennismaking!

Samen vullen we de Blauwdruk verder in. Wij leggen de vinger op de gevoelige plek en stellen vragen die je misschien niet altijd fijn vindt om te beantwoorden. Maar juist dat helpt je verder.

Wij houden altijd een sessie met de ondernemer of leidinggevende. Afhankelijk van de grootte van je organisatie houden we ook een sessie met een medewerker. De Blauwdruk is tijdens het gesprek de leidraad.

We houden een teamsessie waarbij we de verbindende factor van samenwerken heel praktisch maken. Je leert elkaar beter begrijpen. De Blauwdruk concretiseren wij op basis van de bevindingen en ontwikkeling.

Na deze verkenning kunnen wij je helpen om je doelen binnen je organisatie te realiseren en ook daadwerkelijk te verankeren, zodat jullie bewust blijven werken aan jullie doelen.

Onze beloftes

Wij zorgen ervoor dat je koers houdt

Koers houden is niet makkelijk. De waan van de dag zorgt steeds voor nieuwe prioriteiten. Taken die je afleiden van je koers en de hoofdlijn van je onderneming. Dit zorgt niet alleen voor afleiding bij jezelf, vaak ook verwarring bij je team. Wij zijn je stok achter de deur en zorgen zo samen voor verandering

Wij zorgen voor soepele organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling is spannend, ook al is deze verandering tegenwoordig heel gebruikelijk. Dit vraagt om het creëren van bewustwording zodat het duidelijk is waar jij het bedrijf heen zien gaan.

Wij zorgen voor heldere strategie

Het is een utopie om altijd precies te weten wat de volgende stap moet zijn. Wat je wel kunt doen is een gestructureerde strategie toepassen dit dit process verduidelijkt en versimpeld. Zo maak je verandering niet spannend, maar juist opwindend!

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!