Startup en klein bedrijf

Hoe je als start up of klein bedrijf het verschil kunt gaan maken

Als start up bedrijf of klein bedrijf heb je te maken met complexe bedrijfsprocessen. Hoe waarborg je de kernwaarden van het bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat dit tot uiting komt in de dienstverlening aan klanten? Hoe zorg je voor goede interne communicatie 

hIB voor startups en kleinere bedrijven 

Jij bent het weekend doorgegaan met werken, want eind deze week staat een deadline op de planning. Maandag kom je op kantoor en de collega die jou helpt bij het belangrijke project heeft zich ziek gemeld. Eenmaal op kantoor vraagt een andere collega vrij voor einde deze week en weer een ander moet naar de tandarts. Je denkt aan de deadline. Hoe ga je die halen? Je snapt nu wat andere ondernemers bedoelen met de uitdrukking “Ik wens je veel personeel toe”. 

Wij willen voorkomen dat de kernwaarden op de achtergrond vallen of dat collega’s niet goed van elkaar op de hoogte zijn, wat negatieve gevolgen heeft voor projecten en deadlines. Daarom helpt hIB een start up of klein bedrijf om de interne communicatie en identiteit van het bedrijf weer op een rijtje te krijgen. Wij werken bijvoorbeeld aan persoonlijke ontwikkeling en arbeidsproductiviteit. Zo kunnen collega’s weer op elkaar vertrouwen en wordt er maximale waarde geleverd aan klanten vanuit de kernwaarden van het bedrijf. 

Download de QuickScan

Onze werkwijze

We starten met een QuickScan 
Ontdek of je potentie onbenut laat en op welk vlak dat is. Je kunt de QuickScan hier downloaden en zelf invullen. Of je vult deze samen met ons in tijdens een persoonlijke kennismaking!

Samen vullen we de Blauwdruk verder in. Wij leggen de vinger op de gevoelige plek en stellen vragen die je misschien niet altijd fijn vindt om te beantwoorden. Maar juist dat helpt je verder.

Wij houden altijd een sessie met de ondernemer of leidinggevende. Afhankelijk van de grootte van je organisatie houden we ook een sessie met een medewerker. De Blauwdruk is tijdens het gesprek de leidraad.

We houden een teamsessie waarbij we de verbindende factor van samenwerken heel praktisch maken. Je leert elkaar beter begrijpen. De Blauwdruk concretiseren wij op basis van de bevindingen en ontwikkeling.

Na deze verkenning kunnen wij je helpen om je doelen binnen je organisatie te realiseren en ook daadwerkelijk te verankeren, zodat jullie bewust blijven werken aan jullie doelen.

Onze belofte

Samen werken we aan samenwerken

We zorgen voor bevlogen medewerkers door het gesprek met ze aan te gaan. Met een heldere interne communicatie en strategie laten we zien hoe efficiënt samenwerken kan zijn. Wij zorgen voor een soepele samenwerking binnen je team en dat mag ook van ons als partner verwachten. Structuur brengt focus, cultuur brengt plezier. We weten dat de waan van de dag zorgt voor afleiding bij jezelf of je team. Wij zijn je stok achter de deur en zorgen dat je koers houdt.

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

  Wij zijn er om te helpen

  Maak een afspraak

  De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

   Deze bedrijven gingen je voor

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!