Onze diensten & producten

Diensten & producten

Het geheim van duurzame ontwikkeling is dat de medewerkers volledig betrokken moeten worden. Bij onze diensten staat de medewerker centraal. Zij doen het meeste werk voor jou als ondernemer, als leidinggevende, of als bestuurder. Als jij medewerkers helpt met hun groei, helpen zij jou met jouw groei.

Het Identiteitsbedrijf is een adviesbureau met gespecialiseerde adviseurs en moderne ICT tools om jou persoonlijk tot dienst te kunnen zijn. Wij focussen ons niet op één ding binnen jouw organisatie, maar kijken juist naar het totale plaatje: de harde kant (structuur) én de zachte kant (cultuur).

Onze services worden gekenmerkd door een focus op Internal Branding (interne marketing) en productiviteit. Wij bieden verschillende diensten en producten aan om van jouw bedrijf de fijnste werkplek te maken. Samen zoeken we naar de manier die het beste is voor je bedrijf.

Vooraf

Quickscan

 • Opzoek naar onbenutte potentie
 • Inzicht

Heb je het idee dat je team of bedrijf niet optimaal fuctioneert, niet de volle potentie benut of mis je binding met je werknemers? Vul dan gratis onze Quickscan in, zodat je inzicht krijgt in de pijnpunten.

Eenmalig

Lees meer >

Kort

Brainstorm

 • Visie/Missie
 • Strategie
 • Doelen stellen

We gaan actief stilstaan bij jouw onderneming of team. We nemen je mee door je eigen organisatie. Wat gaat er goed en wat blijft er op de plank liggen? Samen bedenken we een concreet overzichtelijk lange termijn plan, met concrete acties voor morgen.

Eenmalig + Check na 6 weken

Lees meer >

Lang

Ontwikkeltraject

 • Koers bewaren
 • Internal Branding
 • Samenwerking

We gaan een partnerschap aan om jouw onderneming de fijnste werkplek te maken. De Quickscan is het uitgangspunt, daarna gaan we samen werken aan samenwerken

Toegang tot het Dashboard

Traject van 3 maanden + 3 kwartalen + 3 jaren

Lees meer >

Geplande organisatieverandering

Bedrijven en organisaties ontwikkelen constant. Vroeger was het normaal om 40 jaar bij hetzelfde bedrijf te werken, terwijl we tegenwoordig veel meer job-hopping zien. Vroeger waren bedrijven veelal hiërarchisch en bureaucratisch, tegenwoordig is het gebruikelijker om meer vlakke organisatiestructuren te zien en verlopen processen vaker organisch. Veel bedrijven willen meeveranderen, maar het is een forse taak om structurele en culturele veranderingen op een duurzame wijze door te voeren. Bij hIB zijn wij hier natuurlijk ook van op de hoogte. Onze medewerkers en partners/ extern adviseurs zijn elk gespecialiseerd in een van de aspecten van deze verandering en wij richten ons voornamelijk op onderdelen die het fundament vormen: de visie, missie en strategie, de Internal branding (interne marketing), de kernwaarden en de bedrijfsidentiteit.

Ongeplande organisatieverandering

Het kan natuurlijk ook zijn dat in jouw bedrijf of team niet alles van de grond komt, ook al ondergaan jullie geen geplande organisatieverandering. Is de arbeidsproductiviteit lager dan gewenst, worden doelstellingen niet altijd gehaald, of valt de werknemerstevredenheid tegen? Ook dan kunnen onze diensten een uitkomst voor je zijn. Onze aanpak is namelijk universeel, het enige wat wij nodig hebben is jouw toeweiding.

Ongeacht de aanleiding voor de verandering, organisatieverandering zal altijd spannend blijven. Koers houden is niet makkelijk. De waan van de dag zorgt steeds voor nieuwe prioriteiten. Om het overzicht te houden bieden wij jou in ieder geval onze belofte.

Onze belofte

Samen werken we aan samenwerking

We zorgen voor bevlogen medewerkers door het gesprek met ze aan te gaan. Met een heldere interne communicatie en strategie laten we zien hoe efficiënt samenwerken kan zijn. Wij zorgen voor een soepele samenwerking binnen je team en dat mag ook van ons als partner verwachten. Structuur brengt focus, cultuur brengt plezier. We weten dat de waan van de dag zorgt voor afleiding bij jezelf of je team. Wij zijn je stok achter de deur en zorgen dat je koers houdt.

Onze aanpak

We starten met een QuickScan 
Ontdek of je potentie onbenut laat en op welk vlak dat is. Je kunt de QuickScan hier downloaden en zelf invullen. Of je vult deze samen met ons in tijdens een persoonlijke kennismaking!

Samen vullen we de Blauwdruk verder in. Wij leggen de vinger op de gevoelige plek en stellen vragen die je misschien niet altijd fijn vindt om te beantwoorden. Maar juist dat helpt je verder.

Wij houden altijd een sessie met de ondernemer of leidinggevende. Afhankelijk van de grootte van je organisatie houden we ook een sessie met een medewerker. De Blauwdruk is tijdens het gesprek de leidraad.

We houden een teamsessie waarbij we de verbindende factor van samenwerken heel praktisch maken. Je leert elkaar beter begrijpen. De Blauwdruk concretiseren wij op basis van de bevindingen en ontwikkeling.

Na deze verkenning kunnen wij je helpen om je doelen binnen je organisatie te realiseren en ook daadwerkelijk te verankeren, zodat jullie bewust blijven werken aan jullie doelen.

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

  Wij zijn er om te helpen

  Maak een afspraak

  De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!