Over het Identiteitsbedrijf (hIB)

De ideale wereld

Over ons

Hallo, wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Wouter en heb in januari 2018 het IdentiteitsBedrijf (hIB) opgericht. Met hIB wil ik bedrijven en organisaties helpen om de fijnste werkplek van Nederland te zijn. Ik zie dat veel teams focussen op de structuur: een projectplan, een afdelingsplan, een ICT-systeem, de fysieke inrichting van het kantoor, oftewel de harde kant. We vergeten daarin vaak de cultuur, de zachte kant. Dit kun je merken aan gemopper over het plan of het MT, niet mee willen doen, geen resultaten opleveren, etc. Wanneer je focust op het continu verbeteren van de structuur en cultuur, creëer je de fijnste werkplek.

Kernwaarden

Kernwaarden-plezier-bewust-focus

Wouter Voerman 

Adviseur structuur en procesregie

Kwaliteiten: Prestatiegericht, focus, flexibel, visie, integriteit, sensitief

Technische, juridische en financiële achtergrond. Persoonlijke en mensgerichte werkhouding. Nieuwsgierig waarom mensen doen wat ze doen. Gericht op visie en durf. Praktijkdeskundige op gebied van het oprichten, leiden en transformeren van een werkgerichte organisatie naar een mensgerichte organisatie.

Werken bij ons?

Het IdentiteitsBedrijf biedt jou een omgeving waar vertrouwen de basis is. Je durft hier op je bek te gaan. Je durft je hier kwetsbaar op te stellen. Je durft te delen. Je durft te gunnen. Je durft te groeien. Je durft te profileren. Je durft voor jezelf te staan. En alles daartussen. Bij ons op kantoor of in de teams en organisaties die wij begeleiden.

Je kan ons altijd een open sollicitatie sturen, maar wij zijn specifiek op zoek naar:
Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!