Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bedrijfsidentiteit is je visie, missie en strategie samen. Dat maakt niet alleen de identiteit van je onderneming. Het gaat juist om combinatie met de mensen die de inspanningen leveren en dus ook het resultaat opleveren. Identiteit vormt het bedrijf van binnenuit; vanuit de ondernemer en de personen die er werken, vanuit de werkprocessen die zijn afgesproken en de producten/diensten die je levert. Het IdentiteitsBedrijf is opgericht voor bedrijven en organisaties die streven naar het continu willen blijven ontwikkelen. Succes is geen eindstation.

Visie

Succesvolle bedrijven en organisaties door te focussen op het continu willen ontwikkelen van de structuur en cultuur.

Missie

Wij helpen leidinggevenden en medewerkers om inzicht te krijgen in de structuur en cultuur van hun team. De focus ligt vaak op een van de twee, terwijl beide zo belangrijk zijn. Deze onbenutte potentie van je team uit zich vaak in gemopper op plannen, het MT, het ICT-systeem, niet mee willen doen, etc. Spelenderwijs helpt onze dienstverlening met het continu bespreekbaar blijven maken van dat wat er niet uitgesproken wordt. Zo wordt het realistisch om op een fijne manier samen een dubbel bedrijfsresultaat te behalen. Werken mag ook leuk zijn.

Strategie

Onze hIB.App en hIB.Dashboard geven inzicht in de kwaliteiten/zwakten van je team. Je leert waar je van toegevoegde waarde kunt zijn, waar je mogelijk een collega nodig hebt en waar je in wilt groeien. Vervolgens bepaal je doelen en leg je deze vast in ons hIB.Dashboard. Hierin nemen we zowel de structuur (harde kant) als de cultuur (zachte kant) mee. Ontwikkelen is leuk en heel belangrijk vinden wij, maar een sluitende jaarrekening/begroting is net zo belangrijk.

Voor de structuur (de harde kant) ondersteunen onze hIB.App en hIB.Dashboard. Onze hIB-adviseurs helpen bij de zachte kant, de cultuur. Je kunt aan deze werkvelden denken;

 • Interne marketing (internal branding)
 • Interne communicatie
 • HR-ondersteuning
 • Teamontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Productiviteit vergroten
 • Koersbewaken
 • Ontwikkeltraject-3-stappenmodel

Onze belofte

Samen werken we aan samenwerking

We zorgen voor bevlogen medewerkers door het gesprek met ze aan te gaan. Met een heldere interne communicatie en strategie laten we de meerwaarde van samenwerken zien en laten we het werkgeluk toenemen. Bovendien zorgen we voor een soepele samenwerking binnen je team, maar ook met ons als partner. Structuur brengt focus, cultuur brengt plezier. Wanneer er afleiding is bij jou of je team, zijn wij de stok achter de deur en zorgen we dat je koers houdt.

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

  Wij zijn er om te helpen

  Maak een afspraak

  De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!