ZZP’er en eenmanszaak

Hoe je jezelf als zzp’er het beste presenteert 

Als zzp’er heb je naast inhoudelijk werk heel wat andere taken, zoals de boekhouding bijwerken, nieuwe klanten vinden en bestaande opdrachtgevers tevreden houden. Hoe organiseer je je zakelijke dienstverleningHoe houd je focus? Wat straal je als zzp’er uit?

hIB voor zzp’ers 

Hoe jij jezelf presenteert als zzp’er is van grote invloed op je bedrijf. Jij bent je bedrijf. Het is daarom belangrijk om de kernwaarden en identiteit van jouw bedrijf in alles wat je doet te laten terugkomen. Met een heldere identiteit kun jij je als zzp’er beter focussen op je doelstellingen en zijn procedures en processen overzichtelijk.  

Ontdek samen met ons de kernwaarden en identiteit van jouw bedrijf. Zo gaat je internal branding meer op de voorgrond treden en weet je voortaan gemakkelijk partners te vinden.  

Onze werkwijze

We starten met een QuickScan 
Ontdek of je potentie onbenut laat en op welk vlak dat is. Je kunt de QuickScan hier downloaden en zelf invullen. Of je vult deze samen met ons in tijdens een persoonlijke kennismaking!

Samen vullen we de Blauwdruk verder in. Wij leggen de vinger op de gevoelige plek en stellen vragen die je misschien niet altijd fijn vindt om te beantwoorden. Maar juist dat helpt je verder.

Wij houden altijd een sessie met de ondernemer of leidinggevende. Afhankelijk van de grootte van je organisatie houden we ook een sessie met een medewerker. De Blauwdruk is tijdens het gesprek de leidraad.

We houden een teamsessie waarbij we de verbindende factor van samenwerken heel praktisch maken. Je leert elkaar beter begrijpen. De Blauwdruk concretiseren wij op basis van de bevindingen en ontwikkeling.

Na deze verkenning kunnen wij je helpen om je doelen binnen je organisatie te realiseren en ook daadwerkelijk te verankeren, zodat jullie bewust blijven werken aan jullie doelen.

Onze beloftes

Wij zorgen ervoor dat je koers houdt

Koers houden is niet makkelijk. De waan van de dag zorgt steeds voor nieuwe prioriteiten. Taken die je afleiden van je koers en de hoofdlijn van je onderneming. Dit zorgt niet alleen voor afleiding bij jezelf, vaak ook verwarring bij je team. Wij zijn je stok achter de deur en zorgen zo samen voor verandering

Wij zorgen voor soepele organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling is spannend, ook al is deze verandering tegenwoordig heel gebruikelijk. Dit vraagt om het creëren van bewustwording zodat het duidelijk is waar jij het bedrijf heen zien gaan.

Wij zorgen voor heldere strategie

Het is een utopie om altijd precies te weten wat de volgende stap moet zijn. Wat je wel kunt doen is een gestructureerde strategie toepassen dit dit process verduidelijkt en versimpeld. Zo maak je verandering niet spannend, maar juist opwindend!

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!