hIB.App

Wij volgen het principe van het internationale advies- en onderzoeksbureau Gallup: inzicht in de eigen kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling leidt tot betere arbeidsproductiviteit. Een taak zal altijd beter gaan als je gemotiveerd bent om hem uit te voeren. Vaak is dit het geval als je het leuk vindt om te doen, of als je er van nature goed in bent. Het lijkt voor de hand liggend, maar veel bedrijven en teams lijken hier niet echt op te letten. Om het makkelijker te maken hebben wij de hIB.App en het hIB.Dashboard ontwikkeld. Deze ICT-systemen bieden inzicht in ieders persoonlijke kwaliteiten, geven weer hoe de kwaliteiten in een team zijn verdeeld en waar de zwakke punten zitten.

hIB.App

Door het invullen van de hIB.App zet jij de eerste stap richting persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van 45 stellingen ontdek je jouw kwaliteiten en minder sterke punten. Zo heb je al snel een eerste scan: een zelfbeeld noemen wij dat. Om echt een goed beeld te krijgen van je kwaliteiten, nodigen we je daarna uit om dezelfde lijst aan verschillende teamleden, familie of vrienden te sturen. Dit kan gemakkelijk met de app.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat anderen over jou invullen noemen we een vreemdbeeld en combineren we met het door jouw gecreëerde zelfbeeld voor een ‘reëel beeld’. Welke eigenschappen schat jij hetzelfde in als de mensen om je heen, en welke juist niet? Het is erg waardevol om feedback met elkaar te bespreken en daarna voor jezelf te bepalen waar de resultaten voor jou kunnen bijdragen. Met de informatie kun jij nagaan of jouw taken bij jouw eigenschappen passen. Ben jij een echte teamwerker, maar zit je alleen maar op eenmansprojecten? Dan is het misschien eens tijd daar iets te veranderen. Verder kun je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling door na te gaan op welke eigenschappen je lager scoort dan je zou willen.

Teamontwikkeling

De app is naast persoonlijke ontwikkeling ook een goed middel om te werken aan teamontwikkeling. Laat iedereen in je team hun kwaliteiten inventariseren en bespreek dit met elkaar. Het ideale team heeft van elke eigenschap wat. Door een goede balans te hebben van kwaliteiten is het makkelijker om op efficiënte wijze het werk te verdelen. Wanneer je ook nog eens inzichtelijk maakt wie welke kwaliteiten bezit kun je goed op elkaar inspelen en wordt het makkelijker om de taak bij de juiste persoon te leggen. Dit leidt niet alleen tot een hogere productiviteit, het leidt ook tot een fijnere werkplek.

Download hier de hIB.App!

De applicatie

Wij zijn er om te helpen

Maak een afspraak

De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Wij zijn er om te helpen

    Maak een afspraak

    De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!