hIB.App & hIB.Dashboard

hib app platform

Laat jouw potentie niet onbenut

Met de hIB.App ontdek je hoe jij het beste uit jezelf haalt. Met behulp van een snelle vragenlijst ontdek je jouw kwaliteiten en minder sterke punten. Zo heb je al snel een eerste scan; een zelfbeeld noemen wij dat. Om echt een goed beeld te krijgen van je kwaliteiten, nodigen we je daarna uit om dezelfde lijst aan verschillende teamleden, familie of vrienden te sturen. Dit kan gemakkelijk in de app.

Hun beelden van jou noemen we een vreemdbeeld en combineren we met het door jouw gecreëerde zelfbeeld. het is erg waardevol om feedback met elkaar te bespreken en daarna voor jezelf te bepalen wat de resultaten voor jou kunnen bijdragen.

De app is naast persoonlijke ontwikkeling ook een goed midel om te werken aan teamontwikkeling. Laat iedereen in je team zijn of haar kwaliteiten inventariseren en bespreek dit met elkaar. Ontdek in het regulieren teamoverleg hoe je jullie werkzaamheden nog efficiënter kunnen verdelen. Dit leidt niet alleen tot een hogere productiviteit en dus een beter bedrijfsresultaat, het leidt metname tot de fijnste werkplek.

NIEUW! 

Als uitbreiding op de hIB.App hebben we een online platform gecreërd. Dit platform bevat een dashboard waarin je gemakkelijk de teamresultaten van de app kan bekijken en samenvoegen. In het dashboard kan je een team aanmaken en teamleden uitnodigen. Uiteraard is het mogelijk om meerdere teams aan te maken met verschillende teamleden. Ook kan kunnen teamleden in verschillende teams zitten. Zo krijg je gemakkelijk inzicht in de kwaliteiten en minder sterke punten van jouw team. Daarnaast zie je ook de natuurlijke rollen verdeling.

Deze inzichten helpen om per project of opdracht te kijken welke teamleden je nodig hebt en hoe zij van toegevoegde waarden kunnen zijn.

Het dashboard is onderdeel van onze verandertrajecten, neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek wat de hIB.App voor jouw team kan betekenen

Omdat we dit keer geen fysiek event organiseren om jouw kennis te laten maken organiseren we workshops. We komen dan op locatie of digitaal langs. Samen gaan we kijken naar je team, kwaliteiten, waarden en natuurlijke rollen. Aan het eind van de workshop heb je een duidelijk beeld van de sterkten, verbeterpunten en onbenutte potentie van jouw team. Maak nu vrijblijvend afspraak voor een gratis afspraak met Wouter of Priscilla! 

Wil je alleen meer weten over de hIB.App? Geen probleem! Stuur ons gerust een mailtje of bel ons. We vertellen graag meer!  

  Ik wil graag meer weten over de appIk wil een afspraak maken voor een workshop

  Neem een kijkje in de app

  Wij zijn er om te helpen

  Maak een afspraak

  De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

   Wij zijn er om te helpen

   Maak een afspraak

   De fijnste werkplek en een dubbel bedrijfsresultaat. Waarom kiezen?

    Deze bedrijven gingen je voor

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!